Автоплацеви
Пронајди дилер/продавач во вашата локација:-DSCN5580

DSCN5493

DSCN5508

DSCN5453

DSCN5301

DSCN5211

DSCN5353

DSCN5133

DSCN3869

DSCN4951

DSCN4551

DSCN5238

Автобанда огласник
Сподели со пријатели на социјална мрежа
2010 AВТОДЕЛОВИ Останато
За да ја промените слика, поставете ја стрелката над мини-сликата подолу.

Алатки
 Испечати страна
 Кажи на пријател!
 Зачувај го огласот
 Погледни зачувани

Информации


Цена : По договор
 Оглас број :  36
 Категорија :   Авто делови
 Состојба :   Ново
 Примерокот е :   За продажба

 Повеќе информации  (Кликни да зголемиш)
 Оглас број :  36
 Категорија :  Авто делови
 Цена :   По договор
 Тип на гориво :   Не е наведено
 Година на производство :  2010
 Состојба :   Ново
 Примерокот е :   За продажба
AVTO DIJAGNOSTIKA ZA SITE VIDOVI AVTOMOBILI proba
Детали за контакт
Љупчо ( Дилер )
Автобанда
Телефон: 077-989-236
Мобилен: 070-581-568
Епошта: Контакт со продавачот

b5

Автосалон “Автобанда“ - најголем избор на половни автомобили со одличен квалитет и поволни цени!

ул. Саса бр. 2 нас. Пинтија (спроти ф-ка “Охис“) - Скопје

тел: 02/2728-192

моб: 075-656-656 / 070-581-568

епошта: avtobanda@yahoo.comПреземај ги најновите огласи со RSS. - Преземај ги најновите огласи со RSS.Powered by Webhost MK
gototop